Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 18:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pomýlený český youtuber sa pokúša spievať aj rapovať a predstiera spoluprácu s Louis Vuitton

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani v tomto prípade nemáme dôvod informáciu zaradiť do kategórie hudba.

Danny z TVTvixx nie je na Slovensku síce známy, no my vám jeho tvorbu veľmi radi predstavíme. V krátkosti ide o youtubera, ktorý sa živí tým, že klame, zavádza, a cielene vo videách fabuluje. Drvivá väčšina jeho tvorby je založená na výmysloch a za všetky použijeme príklad, kedy tvrdil, že navštívil Černobyľ, no v skutočnosti bol len pár kilometrov za Prahou.

Podobne sa so svojimi sledovateľmi zahráva často a za spomenutie stojí aj jeho neustála spolupráca s profesionálnym podvodníkom menom MikeJePan. Po novom vzali do partie ďalšieho nešťastníka, ktorého asi predstavovať nie je potrebné.

 

Příspěvek sdílený TVTwixx (@tvtwixx),

Ako správny úspešný youtuber, aj Danny dospel do fázy, kedy mu prišlo ako najlepší nápad začať spievať. Alebo rapovať. Nech už je to čokoľvek, vzniklo to v nahrávacom štúdiu a po hudobnej stránke to kopíruje vypaľovačku od Modern Talking. Autor sa sám dokázal presvedčiť o tom, že má spoluprácu s luxusnou značkou oblečenia, no ty sa určite nachytať nenechaj. 

Samozrejme, máme tu hneď aj videoklip, kde má Danny svojho dvorného pritakávača, zopár Louis Vuitton kúskov a požičaný Mustang. Viac už asi dodávať nemusíme, pozri si videoklip a sľúb si, že sa už nikdy nenecháš týmto pomýlencom oklamať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia