Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018, 21:40
Čas čítania 0:00
damnthat

Iba 13-ročný chlapec si zo zvedavosti napchal USB kábel cez močovú trubicu do pohlavného údu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chlapec musel podstúpiť operáciu, aby mu kábel vybrali.

Mladí ľudia vo vývoji radi experimentujú so svojím telom. Iba 13-ročný chlapec z Číny však zašiel priďaleko, pretože mu ako dobrý nápad prišlo odrezať jeden koniec USB kábla a vopchať si ho do pohlavného údu. Pomocou močovej trubice napchal kábel až do svojho močového mechúra, odkiaľ ho chcel o pár sekúnd vytiahnuť, lenže to už nedokázal. V mechúri sa kábel zamotal a už nebolo možné ho vytiahnuť rovnakým spôsobom, akým vošiel dnu.

Chlapec sa musel priznať rodičom a následne ho odviezli na kliniku, kde s káblom nijak nepohli. Na druhý deň bol prevezený do nemocnice, kde podstúpil operáciu. Pri nej mu prerezali močový mechúr a kábel rozmotali, aby ho mohol lekár vytiahnuť cez močovú trubicu von. Našťastie sa rana hojila veľmi rýchlo a chlapec bol už o dva týždne naspäť doma. Do konca života si zapamätá, že do močovej trubice nič nepatrí.

 


Domov
Zdieľať
Diskusia