Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. júna 2018, 16:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Démonická mníška Valak z hororu V zajatí démonov 2 odhaľuje svoj strašidelný zrod v prvej ukážke z vlastného filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hororový spin-off s názvom The Nun konečne prichádza s debutovými zábermi. Príbeh nás tentokrát zavedie do rumunského kláštora počas päťdesiatych rokov.

O novom spin-offe z úspešnej hororovej série The Conjuring sa začalo intenzívnejšie hovoriť už krátko po premiére druhého dielu, ktorý premiéroval ešte v lete 2016. Následne bolo potvrdené, že sa pracuje na snímke s názvom The Nun.

Ako už napovedá samotný názov, v centre diania sa ocitne desivá mníška, s ktorou sme sa mohli po prvýkrát zoznámiť práve v The Conjuring 2. No príbeh by sa mal odohrávať v priebehu päťdesiatych rokov minulého storočia, takže nám bude predstavený najmä jej zrod.

Vo filme uvidíme mladú mníšku v rumunskom kláštore, ktorá si vezme život. Vatikán tak vyšle kňaza so znepokojivou minulosťou a novica, aby celú situáciu prešetrili. Tí spoločnými silami odhalia bezbožné tajomstvo miestneho opátstva a následne sa rozhodnú riskovať svoje životy, vieru aj duše v boji proti zlým silám démonickej mníšky Valak.

Čo sa traileru týka, ten rozhodne vystrašil a navnadil, aj keď neukázal veľa. A to je naozaj dobre. Corin Hardy je pomerne schopným tvorcom hororových počinov, ktorý má potenciál prekvapiť. My teda pevne dúfame, že sa nebude báť experimentovať a doručí nám naozaj kvalitný a desivý film.

Za réžiou stojí spomínaný Corin Hardy (The Woods), o scenár sa postaral Gary Dauberman (Annabelle, Annabelle: Creation) spoločne s Jamesom Wanom (Saw, The Conjuring, Insidious) a zahrajú si napríklad Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope či Ingrid Bisu.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná 6. septembra (září) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na prvé zábery? Zájdete film podporiť do kín?

Démonická mníška Valak z hororu V zajatí démonov 2 odhaľuje svoj strašidelný zrod v prvej ukážke z vlastného filmu
Zdroj: New Line Cinema
Domov
Zdieľať
Diskusia