Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci s McDonald's.
21. júna 2018, 17:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vyskúšali sme si prácu v McDonald's! Koľko môžeš zarobiť a ako sa pripravujú cheeseburgre? (Video)

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Náš moderátor si prácu v McDonald's nepochybne užil.

V našom seriáli Freshjob ti vždy prinášame obsah z tých najvzrušujúcejších pracovných prostredí ideálnych pre mladých ľudí. Dnes to v žiadnom prípade nebude inak, preto sme zavítali do McDonald's, kde si náš moderátor Šajmo vyskúšal hromadu pracovných pozícií. Obsluha zákazníkov či príprava cheeseburgerov nemohli chýbať a dokonca si vyskúšal aj fešácku uniformu.

Sprevádzala nás sympatická vedúca prevádzky Monika Filová, podrobne sme prebrali dobrodružnú prácu v McDonald’s a zistili, že všetky mýty, ktoré o Mekáči kolujú, sú poriadna hlúposť. Skontrolovali sme napríklad zloženie kuracích nugetiek, objavili slovenský pôvod používaného mlieka a zistili, že slovo monotónnosť má od tejto práce naozaj ďaleko. Každý deň v McDonald's je totiž vždy nový zážitok, čo nám potvrdili aj samotní zamestnanci. Mladý a predovšetkým priateľský kolektív je obrovskou výhodou, ktorou sa zďaleka nemôže pochváliť akákoľvek spoločnosť.

Navyše, prácou v McDonald's si dokážeš aj slušne zarobiť a popri škole sa ľahko dostaneš aj na 400 € či 500 €. Nedá nám pritom nespomenúť ani flexibilnosť zmien, vďaka ktorej sa nemusíš viazať na pevnú pracovnú dobu, no zmeny si rozložíš tak, ako sa ti páči. My teda už nebudeme zdržiavať a radšej ťa pustíme priamo na stránku McDonald's, kde si svoju prácu vyberieš aj ty.

Domov
Zdieľať
Diskusia