Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 20:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Battlefield V bude mať Battle Royale režim! Hra ukázala gameplay s epickou deštrukciou a krvavou 2. svetovou vojnou

TECH
Uložiť Uložené

EA a DICE predstavili multiplayer Battlefieldu 5.

 E3 začína! Teda, vlastne až zajtra, keďže EA Play sa ako súčasť Electronic Entertainment Expo neráta. EA sa od udalosti dištancovala a spravila si vlastný event len deň pred začiatkom najväčšieho herného sviatku roka. Už zajtra to celé vypukne s konferenciou od Microsoftu, no ešte predtým si predstavíme novinky od EA.


Jednou z nich je aj Battlefield 5 od DICE. Po dvoch rokoch sa z prvej svetovej vojny posunieme o pár desaťročí, a teda rovno do druhej svetovej. Nepôjde však o autentické zobrazenie najkrvavejšieho konfilktu v dejinách ľudstva.

Ako sa vývojári sami vyjadrili, zábava je na prvom mieste. Ak chcete druhú svetovú očami zničených vojakov a so všetkým, čo k tomu patrí, počkajte si radšej na Brothers in Arms 4.

Battlefield 5 bude ale nepochybne zábavný a ak autori pôjdu cestou BF 1, zožeriem im to aj s navijakom. V multiplayeri jednotky som strávil množstvo hodín a nepochybne je pre mňa značka Battlefield najzábavnejším a najobľúbenejším FPS multiplayerom.

Call of Duty som za posledných 5 rokov vyksúšal asi trikrát a nikdy som nedokázal pochopiť, ako to niekoho môže baviť dlhodobo.

Aj preto sa na Battlefield 5 teším. Bude totiž ešte taktickejší a strategickejší než kedykoľvek predtým. Teraz sa už pozrite na odprezentovaný, ale nascriptovaný multiplayer. Snáď sa už čoskoro dočkáme gameplayu.

Najväčšou dnešnou novinkou je však ohlásenie Battle Royale režimu, ktorý príde až po launchi. Viac informácií sa dozvieme už zajtra večer na Micorosft konferencii (MS pravdepodobne získa marketingové dealy) a neskôr v roku.

Battlefield V vyjde na PC, Xbox One a PS4 19. októbra. Pre viac informácií a hlbší pohľad na nielen gameplay novinky klikajte sem.

Update: Pripájame aj krátky gameplay

Domov
Zdieľať
Diskusia