Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Ibiza Party.
11. júna 2018, 17:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ibiza Party odpáli Zlaté piesky už tento víkend a dorazí aj svetový DJ R3HAB

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

R3HAB, DJ EKG, Mairee a tony ďalších už 15. júna ovládnu celú Bratislavu.

Medzi obyčajnými bratislavskými akciami sa vždy nájde niekoľko skutočne výnimočných, ktoré skrátka nesmieš vynechať. Určite si preto rezervuj miesto na 15. jún, kedy bratislavské Zlaté piesky ovládne prvá skutočná párty v tomto roku.

Najväčší tanečný event na Slovensku Ibiza Party prináša atmosféru nekonečnej zábavy z Ibizy priamo na Zlaté piesky, ktorú si vychutnáš priamo na 200 tonách piesku. Nesmú chýbať živé palmy, trstinové bary, gogo tanečnice a predovšetkým fantastická atmosféra horúceho leta, ktorú spoločne zažijeme už v polovici júna.

Ibiza Party odpáli Zlaté piesky už tento víkend a dorazí aj svetový DJ R3HAB
Zdroj: Ibiza Party

Samozrejme, najpodstatnejší je line-up. Jasným headlinerom Ibiza Party je R3HAB, jedno z najzvučnejších mien elektronickej scény. R3HAB je podľa mienkotvorného rebríčka DJ Mag 18. najlepším DJ-om na svete a vo svojej kariére stihol vyhrať International Dance Music Award ako objav roka (2012). V roku 2014 však súťaž ovládol ako najlepší remixmaker na svete a nám je tak jasné, že na Zlatých pieskoch rozpúta nevídané peklo.

Ibiza Party odpáli Zlaté piesky už tento víkend a dorazí aj svetový DJ R3HAB
Zdroj: Ibiza Party

S R3HABom však zoznam horúcich mien ani náhodou nekončí, z Česka dorazia Richard Reyonlds a dvojica Matamar, tých na stagei doplní aj mocná slovenská zostava. DJ EKG, Mairee, EMTYDEE, ELSY, Dj L.Co & Dj Conspi, Dlugosh, FOLLY, BORRA, DJ Jordy Ray či dvojica RobMike & Lelo na gigantickom 40-metrovom stagi doručia elektronickú explóziu, na ktorú bude Bratislava ešte dlho spomínať.

Počas setu DJ EKG nebude chýbať ani intenzívna audiovizuálna show svetového formátu z dielne Sorrywecan, ktorí sa postarali aj o kataklizmu na Egovej Precedens Tour. Jeho vystúpenie navyše bude sprevádzať aj slovenský klavirista Richard Rikkon, emócie tak pôjdu na plný plyn.

Teaser na audiovizuálnu show DJa EKG

Vizualizácia masívneho stagu

Na Ibiza Party určite nebudeme chýbať ani my. Súčasťou vstupenky je aj CD Ibiza Party 2018, preto si utekaj zaobstarať lístky, kým ešte nie sú vypredané. Tú najlacnejšiu získaš už za 10,99 €. VIP vstup s rezervovaným vstupom priamo pri pódiu na teba čaká 21,99 € a pokiaľ si trúfaš na All you can drink, v ktorej je obsiahnuté presne to, čo sa píše v názve, môže byť tvoj za 49,99 €, vďaka čomu ušetríš desiatky eur. Súčasťou je vlastný bar i špeciálne toalety, tak nám prosím ťa vysvetli, na čo ešte čakáš. Lístky na masívnu Ibiza Party nájdeš na tomto odkaze. A súťažiť o ne môžeš aj na našom Instagrame.

Ibiza Party odpáli Zlaté piesky už tento víkend a dorazí aj svetový DJ R3HAB
Zdroj: Ibiza Party
Domov
Zdieľať
Diskusia