Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s adidas.
26. mája 2018 o 13:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kým ty si spal, vyše 130 ľudí robilo niečo pre svoje zdravie. O 4:45 ráno testovali nové adidas SOLARBOOST a zabehli niekoľko kilometrov

ŠPORT ADIDAS BEH ŠPORT
Uložiť Uložené

Aktívny pohyb je dôležitý a nové tenisky adidas SOLARBOOST ti v ňom nenahraditeľne pomôžu.

O 4:45 ráno sa drvivá väčšina z nás len prevaľuje z boka na bok. Medzi nami sa však skrývajú obdivuhodní ľudia, ktorí práve v tomto čase vyštartovali z nádvoria Bratislavského hradu na beh dlhý 5 kilometrov. 130 bežcov sa zúčastnilo spoločného behu s názvom Run The Golden Hour, pričom nechýbali ani Marek Fašiang, Vlado Kobielsky, Baša Števulová či Filip Tuma.

Jóga pri východe slnka, bežecká rozcvička s adidas Runners na hrade a následne dlhý beh – to si väčšina z nás pred piatou ráno nevie ani predstaviť, bežcov však motivovali lákavé raňajky v cieli a predovšetkým im pomohla novučičká vesmírna technológia adidas SOLARBOOST.

Slová vesmírna technológia však nepoužívame len tak ledabolo, adidas sa inšpiroval NASA a vďaka spolupráci osvedčeného Boostu a Tailored Fibre Placement doručili bežecké tenisky adidas SOLARBOOST. Športový zázrak je extra ľahký, ponúka dokonalé odpruženie a najmä prvotriedne pohodlie. A samozrejme, kto iný by si ich mal vyskúšať ako prvý než samotní bežci?

Adidas SOLARBOOST sú predsa symbolom výkonu a bezchybnej funkčnosti, a tak na športovcov čakali v adidas Runners Base po dobehnutí. Mimochodom, práve adidas Runners stoja za skvelou akciou, ktorá ľudí dostala z postelí v tú najkrajšiu rannú hodinu. Run The Golden Hour si užil aj skúsený bežec Gabriel Švajda: "Väčšinou behám ráno, preto mi skoré vstávanie nerobilo problém a bolo motivujúce vidieť také množstvo ľudí, ktorí si v sobotu ráno privstali. Vyskúšal som si aj niečo nové, prvýkrát v živote som cvičil jógu."  

adidas SOLARBOOST, dámske
cena: 159,95 €

Kým ty si spal, vyše 130 ľudí robilo niečo pre svoje zdravie. O 4:45 ráno testovali nové adidas SOLARBOOST a zabehli niekoľko kilometrov
Zdroj: adidas

adidas SOLARBOOST, pánske
cena: 159,95 €

Zalepené oči a rozospaté pohľady veľmi rýchlo vystriedali úsmevy, skvelá nálada a radosť z behu, za čo nemôžu len vesmírne športové tenisky, no tiež skvelá atmosféra, preto dúfame, že na najbližšom adidas Runners podujatí uvidíme aj teba.

Domov
Zdieľať
Diskusia