Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s BODY&FUTURE
29. mája 2018, 16:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vyhraj to, čo ešte neexistuje. Slováci zorganizovali snáď najbizarnejšiu súťaž o výhry z roku 2028

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Rok výroby tvojho nového smartfónu, tenisiek či bicykla je až 2028.

Trendy v potravinárskom priemysle smerujú k používaniu  superfoods nielen v jedle, ale aj v nápojoch. Jedným z takýchto moderných a trendy nápojov sú aj produkty Body&Future. V radoch tejto značky nájdeme smoothies napríklad na detox alebo podporu mentálnej činnosti s ginkom a s kombináciou za studena lisovaných olejov z orechov. Takisto funkčné rastlinné mlieka s vysokým obsahom proteínov (vhodné aj pre vegánov) alebo funkčné vitamínové vody s obsahom látok zo švajčiarskych laboratórií na podporu imunity, zvýšenie výkonu či redukciu únavy.

Čo je pre nás najdôležitejšie, na rozdiel od niektorých populárnych produktov na našom trhu, žiaden z nápojov Body&Future neobsahuje konzervačné látky.

Body&Future prichádza so snáď najbizarnejšou súťažou, akú sme kedy videli. Stačí na stránke bodyandfuture.sk vyplniť formulár, čím sa automaticky zapojíš medzi potenciálnych výhercov cien z budúcnosti. Vyhrať môžeš smartfón, tenisky a bicykel, ktoré budú predstavené a vyrobené v roku 2028, čo znamená, že získaš to, čo vlastne ani vôbec neexistuje. 

Slovenská spoločnosť McCarter vyrábajúca tieto moderné a trendy nápoje chce pravdepodobne súťažou demonštrovať, že Body&Future tvorí budúcnosť už dnes, čo je podarenou metaforou.

Vyhraj to, čo ešte neexistuje. Slováci zorganizovali snáď najbizarnejšiu súťaž o výhry z roku 2028

Do komentárov nám pokojne napíš, či si niekedy mal možnosť vidieť bizarnejšiu súťaž. Na záver len pripomeniem, že registrovať a uchádzať sa o výhry z budúcnosti môžeš len do 31.5.2018, takže odporúčame poponáhľať sa.

Domov
Zdieľať
Diskusia