Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2018, 20:25
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Avicii mal pred smrťou krásny vzťah s českou modelkou. Jej list pre hudobníka vám zlomí srdce

Uložiť Uložené

Posledné slová, ktoré adresoval svojej priateľke boli, že ju miluje tak, ako Coca Colu.

Ubehol už týždeň, odkedy svet zasiahla tragická správa o smrti švédskeho DJ-a Avicii-ho. Avicii si srdcia hudobných fanúšikov získal už pred niekoľkými rokmi obľúbenými hitmi ako Wake Me Up, Hey Brother či Without You a preto je snáď jasné, že bude oplakávaný ešte veľmi dlho. Avšak okrem toho, že Avicii bol hudobník a umelec, bol aj niekoho kamarát, syn, brat či priateľ.

Jeho rodina sa vyjadrila len pred pár dňami a nejasne naznačili, že si hudobník vzal život sám. K jeho smrti sa vyjadrili aj kolegovia z hudobnej brandže a dokonca bývalé priateľky. Takmer nikto však netušil, že Aviciiho poslednou priateľkou bola česká modelka Tereza Kačerová. Špekulácie o ich vzťahu sa začali v decembri minulého roku, keď na svoj Instagram pridala fotku, na ktorej Avicii a jej syn Luca ozdobujú vianočný stromček

Tereza ani Avicii sa k ich vzťahu nikdy nevyjadrili, nikdy nič nepotvrdili ale ani nepopreli. Piatok ráno však modelka prelomila mlčanie a na svoj Instagramový profil pridala niekoľko príspevkov. Prvé video je zostavené z fotiek z ich spoločných chvíľ, na ktorých nechýbal ani modelkin syn či spoloční priatelia. Avicii a Tereza spolu očividne randili dlhú dobu a boli si blízki, čo dokazujú fotky, z ktorých priam srší láska a dobrota

Ďalšie dva príspevky boli vlastne dlhý list pre Avicii-ho. Vyjadruje v ňom svoju lásku k hudobníkovi, spomína na pekné chvíle, ktoré prežili a ktoré, bohužiaľ, už prežiť nestihnú. V liste tiež popisuje prvé dni po jeho smrti, keď nevedela vstrebať to, že už nie je, ako "otravovala" jeho priateľov, že kde je a dožadovala sa dôkazov, že už skutočne nie je medzi nami. Spomína aj neuveriteľné puto, ktoré si vytvoril s jej synom Lucom. Vraj si vždy myslela, že aj napriek malým nezhodám, boli predsa len spriaznené duše, no keď videla vzťah medzi nimi dvoma, pomyslela si, či nebol spriazdnenou dušou práve jej malého synčeka. Dokonca od Avicii-ho dostala náramok s troma diamantami - jeden pre Terezu, jeden pre Avicii-ho a jeden pre Lucu. 

Na prvom rande Tereza zhodila Aviciiho do bazéna, s mobilom vo vačku a na druhý deň jej poslal kyticu ruží. Spoločne s jej synom čítali české knižky a smiali sa na jeho výslovnosti. Ospravedlňuje sa mu za to, že ho nachvíľu presvedčila, že má rakovinu kože, aj keď to bolo iba neškodné materské znamienko. Vyjadrila sa tiež ohľadom ich súkromia a vzťahu: "Vždy som trvala na tom, aby bol náš vzťah súkromný, aby bol iba NÁŠ a nechcela som mať žiadnu rolu v tom šialenstve. Myslela som si, že sa s naším vzťahom podelím so svetom jedine vtedy, keď budem s tebou čakať dieťa. Ohh, ako tento plán nevyšiel."

Po príspevkoch na Terezinom profile si môžeme byť istí aspoň tým, že hudobník rozhodne neodchádzal z tohto sveta nemilovaný a navždy zostane zapísaný v srdciach svojich najbližších. Ako Tereza sama povedala, svojmu synovi bude navždy pripomínať, aký bol krásny svet po boku Avicii-ho a vždy mu bude ukazovať ich spoločné videá, aby na neho nikdy nezabudol.

Domov
Zdieľať
Diskusia