Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018 o 11:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenská polícia je plná šikovných žien! Už onedlho získame bližší pohľad na prácu policajtiek v novom videoseriáli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Naša polícia nezaháľa a verejnosti chce priblížiť aj policajtky.

Na facebookovom profile našej polície sa nedávno objavila séria fotografií z Trnavy. Momentky z futbalového zápasu poukazovali na to, ako policajti udržiavajú poriadok a starajú sa o bezpečnosť aj na najrizikovejších stretnutiach. Užívateľov sociálnej siete oveľa viac ako vysvetlenie úloh polície zaujala sympatická policajtka.

Pôvabná blondínka spôsobila v komentároch hotový ošiaľ a každý sa predbiehal v tom, aby napísal vtipnejšiu poznámku na margo jej krásy. Aj my v našom článku sme pomocou komentárov poukazovali na to, či policajný zbor musí svoju popularitu umelo zvyšovať prostredníctvom krásnych žien, ale zrejme sme sa mýlili.

Slovenská polícia po približne týždni od zverejnenia príspevku s policajtkou svojim fanúšikom oznámila, že v blízkej budúcnosti chystá nový videoseriál. Zatiaľ neprezradila žiadne podrobnosti, ale na začiatok sa na Facebooku zjavili fotografie troch policajtiek z oddelenia v Košiciach.

Už samotný nadpis príspevku „Sme hrdí na naše policajtky“ znie tak, že policajný zbor by chcel bez akejkoľvek prvoplánovosti priniesť zákulisný pohľad aj na úlohy žien medzi policajtmi, čo je skvelá myšlienka. Najlepšie ju vystihol jeden z policajtov, ktorý poukázal na to, že aj keď slovo policajt v ľuďoch zvyčajne evokuje silných mužov na uliciach, veľké množstvo práce majú na svedomí práve ženy. Aj my sa už tešíme na to, ako nám polícia ich prácu priblíži.  

Domov
Zdieľať
Diskusia