Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2018, 21:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Akadémia Policajného zboru v Bratislave ponúka atraktívne aj adrenalínové štúdium. Čo všetko môžeš zažiť? (Video)

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

V rámci nášho projektu Kam na vúšku sme tentokrát navštívli bratislavskú Akadémiu Policajného zboru.

Náš projekt s názvom Kam na výšku už snáď veľmi dobre poznáš. Postupne navštevujeme slovenské a české vysoké školy či univerzity, z ktorých sa vám snažíme prinášať komplexné reporty. Cieľ je jednoduchý - ukázať stredoškolákom, ako približne vyzerá cesta na vysneným titulom. Zameriavame sa pri tom na viacero odborov od ekonómie cez IT či právo až po telesnú výchovu. 

Dnes sa posunieme ešte o niečo ďalej, konkrétne sa pozrieme, ako to vyzerá na bratislavskej Akadémii Policajného zboru. Tam sme sa vybrali spoločne s moderátorom Šajmom, ktorý najprv od tých najpovolanejších zistil, čo vlastne môžu študenti očakávať a následne si zopár lekcií vyskúšal aj na vlastnej koži. Sebaobrana ani streľba mu však nie sú veľmi blízke, no miesto veľmi rád prenechá tebe. 

Ak teda ešte stále nevieš, na ktorú vysokú školu by si chcel ísť, určite si pozri nielen najnovší, ale aj staršie diely zo seriálu Kam na výšku, vďaka ktorému sa nemusíš trápiť s neprehľadnými stránkami univerzít. Praktické skúsenosti žiakov a učiteľov sú aj tak na nezaplatenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia