Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2018 o 23:14
Čas čítania 0:00
Marek R.

Zlatan Ibrahimovič sa v premiérovom zápase v drese LA Galaxy blysol výstavným gólom a zariadil výhru svojho klubu

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už v prvom zápase si podmanil MLS.

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič je známy svojimi okulahodiacimi gólmi a opäť to potvrdil hneď vo svojom premiérovom zápase v drese LA Galaxy. Áno, bohužiaľ, aj kariéra jedného z najlepších útočníkov svojej doby sa pomaly blíži ku svojmu koncu, a preto sa Ibra vybral len nedávno z Manchestru United práve do MLS.

Hneď vo svojom prvom zápase ho dokonca čakalo derby proti novému klubu Los Angeles FC a ak si radi robíte srandu z americkej MLS, hneď vám dám dôvod na ďalšie posmešky. Zápas medzi LA Galaxy a Los Angeles FC totiž nazvali, prosím pekne, El Trafico.

Ibra krásnym gólom vyrovnáva skóre zápasu

Tak či onak, zápasy MLS sú divácky atraktívne, keďže vidíme mnoho gólov a potvrdilo sa to aj v tomto mestskom derby. To sa napokon skončilo výhrou Galaxy 4:3 a Zlatan strelil ako vyrovnávajúci, tak aj víťazný gól zápasu. A hlavne ten prvý stál za to. Je jasné, že Ibra si MLS podmaní a my sme len zvedaví, kde sa až zastaví počet strelených gólov tohto bombardéra.

A napokon strieľa aj víťazný gól zápasu

Domov
Zdieľať
Diskusia