Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2018, 12:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kritikmi milovaný horor Tiché miesto vás v troch scénach priamo z filmu priklincuje k sedačke. Čaká nás žánrová udalosť roka?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Originálny horor Johna Krasinskeho s Emily Blunt dorazí začiatkom mája. Tešíme sa.

Na horor A Quiet Place sme sa tešili už od prvého traileru. Napriek tomu sme však mali isté pochybnosti, či sa snímka s nepochybne dobrým nápadom nezvrhne v priemernú ľakačkovú nudu. John Krasinski však podľa zahraničných recenzií doručil dielo, ktoré je napínavé, desivé a originálne.

Pre žánrových fanúšikov ide o naozaj skvelé správy a my cítime, že A Quiet Place bude veľkým hitom. Ešte predtým, než si ho vychutnáme na veľkom plátne, vám prinášame tri krátke scény priamo z filmu. Čo sa týka príbehu, budeme sledovať štvorčlennú rodinu, ktorá sa snaží prežiť v pos-apokalyptickom svete.

Pravidlo je jednoduché: musíte byť ticho. Ak vydáte akýkoľvek zvuk, prilákate tým záhadné vražedné monštrá. Slovenská premiéra sa uskutoční 3. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia