Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2018, 21:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali má pred sebou už len rok v rape, no ešte chce narobiť bordel. Počúvaj novinku Až do konca

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Petržalský raper hovorí o konci kariéry už dlho a všetko nasvedčuje tomu, že to myslí vážne, dovtedy toho však ešte chce veľa stihnúť.

Kali už niekoľko mesiacov otvorene hovorí aj o tom, že v blízkej dobe má v pláne natrvalo ukončiť svoju hudobnú kariéru. To v preklade znamená, že okrem živých vystúpení nebude ani nahrávať nové skladby či albumy.

Kým však skončí, má toho v pláne ešte veľa a dokonca by mal svetlo sveta uzrieť definitívne posledný nosič, na ktorom sa bude nachádzať výberovka najlepších skladieb a turné so živou kapelou. Okrem toho fanúšikov ešte stále zásobuje aj spoluprácami či novinkami z vlastnej dielne. A práve jednu novú skladbu tu máme aj dnes. Tá dostáva názov Až do konca a Kali v nej hovorí o tom, aký bol počas posledných ôsmich rokov. Hudobnú produkciu k tejto veci doplnil Deryck a dočkali sme sa aj jednoduchého vizuálu z vypredaných klubov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia