Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2018 o 14:25
Čas čítania 0:00
Marek R.

Veronika Velez-Zuzulová sa so svojou kariérou rozlúčila jazdou v kvietkovanom kroji

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zábavná bodka na záver jej bohatej kariéry.

Len nedávno absolvovala svoje posledné olympijské hry v kariére a tentoraz už má za sebou, žiaľ, aj svoj posledný závod Svetového pohára. Reč je o našej najúspešnejšej lyžiarke, Veronike Velez-Zuzulovej, ktorá v 33 rokoch oficiálne ukončila svoju úspešnú kariéru, počas ktorej mnohokrát spravila Slovensku výborné meno vo svete.

A s kariérou sa rozlúčila naozaj vo veľkom štýle. Jej posledná jazda totiž mala iba exhibičný charakter, a tak si Veronika mohla na seba dať, čo len chcela. Aj preto sa na svah dostala v kvietkovanom kroji a s obrovským úsmevom na tvári. Priamo počas jazdy sa stihla poďakovať svojim najbližším a v cieli ju potom čakalo obdarovanie kvetmi od jej mladšej kolegyne Petry Vlhovej (tá dnes skončila na štvrtom mieste).

Veronika počas svojej kariéry vyhrala 5 pretekov a až 30-krát sa postavila na pódium pre trojicu najlepších lyžiarok a za takúto reprezentáciu jej patrí jedno veľké ďakujem.

Domov
Zdieľať
Diskusia