Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018, 13:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zarába 1000 eur denne len za to, že vyzerá ako Kim Kardashian. Do Londýna sa pritom prisťahovala so 100 librami vo vrecku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Erin si svoju kariéru vybudovala na napodobňovaní známej tváre.

Naša spoločnosť už množstvo rokov poskytuje možnosť zarábať obrovské peniaze aj ľuďom, ktorí nemajú žiadne špeciálne schopnosti či zručnosti, ale vedia predať svoj imidž a značku. Erin Budina je skvelým príkladom toho, ako človek dokáže zarábať tisíce eur týždenne len za to, že sa podobá na známu osobnosť.

Erin sa pred rokmi presťahovala do Londýna a chvíľu musela prespávať v aute, pretože nemala skoro žiadne peniaze. So 100 librami vo vrecku skúšala množstvo pracovných príležitostí, ale napokon zakotvila na sociálnej sieti Instagram, kde jej dnes pri počte fanúšikov svieti číslo presahujúce 300-tisíc.

Vďačí za to jednoduchej podobe na Kim Kardashian a aj keď veľká časť spoločnosti Kim pohŕda a neznáša ju, stovky miliónov ľudí v nej vidia svoj idol. Dnes 24-ročná Erin vďaka Kim zarába aj 1000 eur denne v závislosti na tom, ako často pridáva príspevky.

Dokonca si založila aj vlastnú spoločnosť a vyrába falošné vegánske mihalnice, ktoré v najbližších rokoch plánuje premeniť na celosvetové impérium. Jej cieľom je o šesť rokov vlastniť majetok v hodnote minimálne 10 miliónov libier, čo je 11 miliónov eur, a už o rok plánuje firmám účtovať cez 10-tisíc eur za jediný príspevok na jej Instagrame.  

Domov
Zdieľať
Diskusia