Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2018, 16:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone vtipne zareagoval na fámy o vlastnej smrti. Instagram využil na žartík so svojimi dcérami

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Legendárny herec sa vtipkovaniu nebráni.

Na internete sa z času na čas šíria nepravdivé správy o tom, čo sa stalo známym osobnostiam. Výnimkou nie je ani legendárny herec Sylvester Stallone, ktorý sa pred pár dňami stal obeťou nechutného hoaxu. Sociálne siete ovládla správa, že Stallone nanešťastie zomrel, a tak zostali tisícky fanúšikov v slzách a vyjadrovali jeho rodine úprimnú sústrasť.

Nevedno, od koho nepravdivá správa prišla, ale Sylvester Stallone samozrejme nezomrel a ešte sa aj pobavil na účet tvorcu hoaxu a ľudí, ktorí mu naleteli. Na Instagrame včera zverejnil príspevok, v ktorom ľuďom odkazoval, aby hlúpostiam na internete neverili a o niekoľko hodín neskôr si zažartoval aj so svojimi dcérami. Počas neveľmi silnej búrky s krupobitím vymkol svoje dve dcéry Sistine a Sophiu z domu a potom ich nahral, ako ho prosia, aby ich pustil späť dnu.

Video zavesil na Instagram aj s popisom „Je skvelé, že som sa vrátil spomedzi mŕtvych.“ a hneď sa pod ním objavili podporné komentáre ľudí z celého sveta, ktorí zostali spokojní, že ich idol pokračuje vo svojom živote. Herec sa teda ani vo svojich 71 rokoch nebráni vtipkovaniu a my dúfame, že mu to vydrží ešte dlhé roky.

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domov
Zdieľať
Diskusia