Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 13:59
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Matt Reeves má príbeh pre sólovku Batmana už hotový. Pôjde o "detektívnu verziu"

FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

Medzitým sa Matt Reeves dostáva aj do Netflixu.

Správa o reštarte sólovej série Batmana nie je žiadna novinka. Režisér Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) chce na plátna priniesť vlastnú víziu o jednom z najznámejších komiksových hrdinov.  V nej by rád predstavil Batmana z inej perspektívy, než na akú sme zvyknutí. Pôjde totiž o "detektívnu verziu" inšpirovanú thrillermi legendárneho Alfreda Hitchcocka. S dostatočným finančným úspechom by sme mohli Temného Rytiera v takomto prevedení vidieť aj vo vlastnej trilógii. Reeves má už príbeh vymyslený, a tak sa projekt aktuálne nachádza v štádiu prípravy scenára. 

Matt Reeves má príbeh pre sólovku Batmana už hotový. Pôjde o "detektívnu verziu"
Matt Reeves má príbeh pre sólovku Batmana už hotový. Pôjde o "detektívnu verziu" Zdroj: Warner Bros. Pictures

Pre The Q&A With Jeff Goldsmith sa režisér vyjadril následovne: „Už robím náčrt. Príbeh mám v hlave. Teraz robím náčrt.“ Náčrt alebo návrh je totiž časť výroby filmu pred písaním samotného scenára. Pomocou neho má štúdio predstavu o štruktúre celého filmu. Tak to vyzerá, že ešte nejaký čas potrvá, než sa scenár, kasting a dátumy produkcie dajú poriadne dokopy. Nie je ešte isté, či sa Ben Affleck do svojej úlohy vôbec vráti, ale naša redakcia si už stihla  pripraviť zoznam možných náhradníkov, ktorý si môžete pozrieť tu.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš filmy o Batmanovi? KVÍZ: Ako dobre poznáš filmy o Batmanovi? 8. marca 2022, 8:30

Samotný Matt Reeves totiž prednedávnom podpísal novú zmluvu s Netflixom. Uvidíme teda, čo budúcnosť prinesie, keďže má Reevesova produkčná firma 6th & Idaho pre Fox po nedávnom úspechu War of the Planet of the Apes stále pár projektov na pláne. Fanúšikom Batmana nezostáva nič iné, než čakať na ďalšie správy, pretože ani Warner Bros. netuší, kedy by sa sólový príbeh o gothamskom ochrancovi mohol dostať do kín. 

Domov
Zdieľať
Diskusia