Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2018, 11:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Drzé a pikantné ilustrácie si robia krutú srandu z niektorých žien. Mnohé sú ovládané sociálnymi sieťami a snahou byť populárne

ZAUJÍMAVOSTI KOMIKSY
Uložiť Uložené

Ruský umelec si v niektorých dielach neberie servítku pred ústa.

Samozrejme, výtvarné umenie je v niektorých prípadoch poriadne kontroverznou témou a to, čo si zamiluje niekto, môže iný z duše nenávidieť. Či už ide o vnímanie kvality prevedenia, o samotné vyobrazené predmety alebo o správu a posolstvo, ktoré sa snažia obraz či maľba poslať.

Kým niektoré skupiny ľudí milujú netradičné a odvážne výtvarné diela reprezentujúce talentovaných predstaviteľov dnešného moderného umenia, ďalší môžu ich kúsky odsudzovať a nazývať ich prvoplánovými, bez pointy či dokonca lacnými a zbytočnými.

Podobnými scenármi si prechádza aj známy ruský umelec Sergey Ishmaev, ktorý sa rozhodol pravidelne publikovať svoje originálne a prepracované diela, kde na pravidelnej báze hrajú hlavnú úlohu ženské karikatúry. Niektoré z jeho diel sa snažia poukázať na bizarnosť a falošnosť dnešnej doby spojenej so sociálnymi sieťami a túžbou byť populárnou, iné zasa pripomínajú jeho vlastné príhody.

A ako to už býva, tisícky ľudí si Sergeya naozaj obľúbili a dokazuje to aj úctyhodné číslo takmer sedemdesiatich tisícov followerov, podľa ktorých sú jeho diela dômyselné, pútavé, príťažlivé a odvážne, no nájdu sa aj odporcovia. Podľa nich tvorí Sergey úplné hlúposti. Tvoj názor však rozhodne nechceme ovpylvňovať, a tak sa radšej rovno vrhnime na prehliadku diel.

Domov
Zdieľať
Diskusia