Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 18:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bežný život mladých Parížaniek je plný intímnych momentov. Jedinečná fotoséria ti poodhalí ženské tajomstvá

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Séria fotografií Daily lives ukazuje intimitu vzájomných ľudských vzťahov.

Hanblivosť dosahuje u ľudí rôznych úrovní a či už nedokážeš povedať pred cudzím človekom jednu súvislú vetu alebo nemáš problém prebehnúť rušné námestie veľkého mesta bez oblečenia, určite s nami budeš súhlasiť, ak povieme, že sa všeobecne cítime komfortnejšie pred priateľmi než pred úplne náhodnými a cudzími ľuďmi.

Spolu totiž prežívame vzrušujúce zážitky plné netradičných momentov, ktoré následne utužujú spoločné vzťahy. Práve na túto skutočnosť sa pokúsil poukázať fotograf Igor Chekachkov. Ten oslnil svet netradičnou fotosériou Daily lives. Jej pointa je veľmi jednoduchá.

V byte dvoch mladých dám fotil Igor všetky bežné situácie, ktoré sa dejú medzi blízkymi priateľmi a aj keď ide o maličkosti ako holenie si nôh, má to svoje kúzlo. Igorov experiment trval až tri týždne a vyskytujú sa v ňom aj návštevníci samotného bytíku, a tak ťa už nebudeme zdržiavať a radšej ťa pustíme priamo ku kvalitnej práci talentovaného umelca.

Domov
Zdieľať
Diskusia