Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2017, 20:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na koncerte ukradol 53 mobilov a napchal ich do špeciálnych plaviek. Smartfóny mu odtiaľ nevypadávali a mohol kradnúť ďalej

ZAUJÍMAVOSTI PLAVKY
Uložiť Uložené

Alin vymyslel prefíkaný trik, ako ukradnúť čo najviac mobilov.

Niet pochýb o tom, že zlodeji sú z roka na rok prefíkanejší a vynaliezavejší, avšak Alin Marin vymyslel v novembri takmer dokonalý plán, ako okradnúť čo najvyšší počet ľudí za čo najkratší čas. Alin zašiel na koncert kapely Royal Blood a ponevieral sa v publiku tak šikovne, že keď z koncertu odchádzal, mal pri sebe až 53 ukradnutých mobilných telefónov a to bez toho, aby si ho niekto všimol. Trik spočíval v tom, že Alin si na seba pod bežné obliečenie obliekol kompresné celotelové plavky, takže mal okolo vlastnej postavy vytvorenú priliehavú vrstvu, do ktorej mohol vkladať ukradnuté telefóny a potom sa bez problémov pohybovať po koncerte aj naďalej a telefóny mu nevypadávali.

Šťastie sa však naňho prestalo usmievať po tom, čo ho o pár ulíc ďalej zastavila policajná hliadka a policajtom bolo rýchlo jasné, že v konkrétnej situácii niečo nehrá, pretože aj keď plavky pôsobili ako skvelý zakrývací prvok, po bližšej obhliadke mužovho tela by si každý z nás všimol, že ho má prepchaté rovnakými predmetmi. Iba 22-ročný zlodej na svoje činy aj doplatil, pretože ho súd v Birminghame odsúdil na tri roky, počas ktorých bude mať dosť času rozmýšľať nad tým, aké chyby v živote urobil.  

Odporúčané
10 modelov pánskych plaviek, v ktorých frajerke či frajerovi určite neurobíš hanbu 10 modelov pánskych plaviek, v ktorých frajerke či frajerovi určite neurobíš hanbu 4. júla 2023, 14:00



    

Domov
Zdieľať
Diskusia