Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2017, 22:38
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Muž prišiel o výhru v súťaži aj napriek tomu, že mal odpoveď napísanú na tričku. Možnosť Kapitán Amerika napokon nezvolil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Alberto na svoju hlúposť tak skoro nezabudne.

V bežných fast-fashion obchodoch s oblečením, ktoré nájdeš v každom nákupnom centre, nájdeš aj kúsky s jasnými referenciami na popkultúru. Či už ide o rap, spev alebo filmový a seriálový priemysel, ľudia podobné oblečenie radi nosia a vyjadrujú tak podporu aj samotnej značke. Samozrejme, máme tu aj prípady ľudí, ktorí ešte pred pár mesiacmi nosili oblečenie metalových kapiel len preto, že to bol trend, no tak či onak, značky sa na látku dostávajú naozaj veľmi jednoducho. Spomínaná skupina ľudí je však príkladom toho, že niekedy vôbec netušíme, čo máme na tričku a Alberto si presne tým prešiel na vlastnej koži.

Ten sa ocitol v španielskej vedomostnej súťaži Ahora Caigo (Teraz padám) a na otázku, "Čo je Steve Rogers v Avengers?" s možnosťami doktor, titul sir alebo kapitán bez rozmýšľania zadrel prvú možnosť. Čoskoro si však uvedomil svoj omyl a moderátor mu pohotovo vmietol do tváre, že jeho odpoveď sa nachádza priamo v nápise na jeho tričku. Z nešťastného súťažiaceho si strieľa už aj internet a vyzerá to tak, že na svoju chybu len tak skoro nezabudne.


Domov
Zdieľať
Diskusia