Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 14:45
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V mužovej tráviacej sústave sa našlo 7 kilogramov skla, žiletiek, kameňov, klincov a k tomu kovové putá. Maksud bol milimetre od smrti

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Indickí lekári sa stretli s naozaj bizarným prípadom.

V indickej nemocnici mali chirurgovia obrovský poplach, ktorý skončil len pred niekoľkými hodinami. Špecializovaní lekári sa museli postarať o 35-ročného muža menom Maksud Khan, ktorý tvrdil, že trpí otravou jedlom. Začalo sa tak určovanie diagnózy s pomerne bežným postupom, no nakoniec sa všetko zvrhlo na endoskopiu. A tá priniesla poriadne desivé výsledky. V mužovej tráviacej sústave sa totiž nachádzali kilá kovu, všetko od klincov až po žiletky. K viac než 1600 gramom kovu navyše treba prirátať kamene, kusy skla a takmer pätnásť centimetrov dlhé kovové putá.

Z muža už je momentálne všetko vytiahnuté a spolu sa nahromadilo až sedem kilogramov cudzích predmetov, ktoré by v ľudskom tele nemali čo robiť. Predpokladá sa, že Maskud trpel vážnymi mentálnymi problémami, o ktorých nikomu jednoducho nepovedal. V rámci sebapoškodzovania sa tak rozhodol konzumovať ostré a kovové predmety, ktoré doplnil kusmi skla či nebezpečnými kameňmi alebo mincami. Doktori vraj nikdy nič podobné nezažili.

Domov
Zdieľať
Diskusia