Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 10:37
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Čo nám ukázala druhá potitulková scéna z Justice League a aký to môže mať dopad na budúcnosť filmov zo sveta DCEU?

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Ostali ste v kine až do samotného konca?

POZOR SPOILERY!!!

Po porážke Steppenwolfa sme mohli vidieť, ako Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot) a Alfred (Jeremy Irons) plánujú prerobenie Wayne Manor na útočisko pre členov Justice League. Ak ste ale ostali do samého konca, mohli ste vidieť útek Lexa Luthora z ústavu Arkham a jeho stretnutie na lodi so známym záporákom z komiksu. Bol ním Slade Wilson známy ako Deathstroke. Jeho postava sa teší v posledných rokoch veľkej popularite najmä vďaka stvárneniu Manu Bennetta v seriáli Arrow. Vo filme si ho zahral Joe Manganiello, ktorý príde na loď za Lexom oslavujúcim návrat boha. Túto scénu nám teasoval Zack Snyder ešte minulý rok. Holohlavý maniak spomína aj vytvorenie Supermanovho tímu a navrhuje založenie vlastnej ligy.

Čo nám ukázala druhá potitulková scéna z Justice League a aký to môže mať dopad na budúcnosť filmov zo sveta DCEU?
Zdroj: Warner Bros.

Tento rok Warner Bros. potvrdili natáčanie sólovky Deathstroka (o réžiu sa postará Gareth Edwards stojaci za chváleným The Raid). Tým pádom nám táto potitulková scéna odhalila možné sformovanie Injustice League, ktorými členmi v komikse sú Lex, Deathstroke, Joker, Ocean Master, Poison Ivy, Black Adam a ďalší. Alebo môže ísť o The Secret Society, ktorá by mala byť vedená Luthorom. Čo to znamená pre záporákov zo Suicide Squad? Pripoja sa k Lexovi? Chceli by ste vidieť crossover medzi nimi a Justice League?

Domov
Zdieľať
Diskusia