Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 19:13
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Fotky, na ktorých pochopenie ti nebude stačiť jeden pohľad. Denisove diela ťa zmätú, no zároveň uspokoja tvojho vnútorného perfekcionistu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Úžasný The Coincidence Project uspokojí tvoju túžbu po dokonalosti.

Keďže vieme, že medzi našimi čitateľmi sa nachádza i poriadne veľké množstvo vyznávačov perfekcionizmu a uspokojujúcich obrázkov, radi myslíme aj na nich. Ak patríš do tejto skupiny, rozhodne ťa poteší, že na Instagrame funguje takzvaný The Coincidence Project. Jeho autor, fotograf menom Denis Cherim, sa snaží všímať si svet z inej perspektívy. Jeho fotografie sú veľmi unikátne a naozaj nezvyčajné, elementy a objekty na obrázku totiž stavia podľa presných línií, ktoré pôsobia prirodzeným dojmom. Divák má tak pocit, že išlo o úplnú náhodu, aj keď si väčšina fotografií vyžiadala naozaj veľa času a prípravy. Denisov cieľ je okrem potešenia divákovho oka tiež ukázať, že všetko na svete je v perfektnej rovnováhe a ak sa s týmto výrokom stotožňuješ, autora fotosérie môžeš napríklad sledovať práve na Instagrame, kde nájdeš jeho diela medzi prvými.

Domov
Zdieľať
Diskusia