Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 18:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Scenár k pokračovaniu Dvojičiek s Arnoldom Schwarzeneggerom je takmer hotový. Natáčanie by malo začať už v budúcom roku!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlho očakávané pokračovanie akčnej komédie Dvojičky/Twins sa podľa samotného Arnolda začne natáčať v roku 2018. Tešíte sa?

Dvojičky/Twins z roku 1988 patrili vo svojej dobe k mimoriadne komerčne úspešných komédiám. Schwarzenegger sa nikdy netajil tým, že mal o ich pokračovanie veľký záujem a k tretej časti sa to snažil dotiahnuť už približne 20 rokov. Príbehovo sa v tretom diele s názvom Triplets opätovne pozrieme na dvojicu bratov Juliusa (Arnold Schwarzenegger) a Vincenta (Danny DeVito), ktorí nečakane zistia, že majú aj tretieho súrodenca - a toho si údajne nemá zahrať nikto iný, ako Eddie Murphy. Ako sám Arnold potvrdil, scenár je už prakticky hotový a natáčanie by malo započať v roku 2018. Podľa jeho odhadov by sa tak malo udiať viac-menej hneď po natočení ešte očakávanejšieho Terminátora 6. 

Arnold teda doslovne prehlásil: „Včera som hovoril so svojím agentom a povedal mi, že scenár bude dokončený do dvoch týždňov. Ivan Reitman (režisér Twins) je nesmierne spokojný s tým, čo doposiaľ videl. Chce iba vykonať niekoľko vylepšení, čo veľmi rád počujem. Myslím, že niekedy začiatkom budúceho roka by sme mali začať natáčať. Všetci sa na film tešíme." Dúfame, že sa v našich kinách Triplets objaví už čoskoro a dobre sa pri ňom zabavíme. Verme len, že nepôjde o podpriemerný prepadák, ktorý sa iba snaží priživiť na svojej starej sláve. Ako to vidíte vy?

Scenár k pokračovaniu Dvojičiek s Arnoldom Schwarzeneggerom je takmer hotový. Natáčanie by malo začať už v budúcom roku!
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia