Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Cholerik Shia LaBeouf musí po svojom poslednom rasistickom incidente absolvovať kurzy sebaovládania

FILMY A SERIÁLY SHIA LABEOUF
Uložiť Uložené

Shia k tomu všetkému sám uznal, že padol na najhlbšie dno, a jeho správanie bolo neospravedlniteľné.

Ach, ten Shia. V júli sme vám priniesli správu, že ho zatkla polícia po tom, čo sa opäť nepekne predviedol. Všetko to odštartovala nevinná cigareta, ktorej sa 31 ročný herec pod vplyvom alkoholu domáhal okoloidúcej ženy. Po negatívnej odpovedi ju začal častovať hanlivými urážkami, na čo reagovala blízko stojaca polícia s tým, že Shiu priateľsky niekoľkokrát žiadala, aby sa vzdialil od miesta, kde sa nachádzal. Situácia vyeskalovala po tom, čo mladý cholerik z miesta utiekol a vo svojom správaní pokračoval v neďalekom hoteli. Tam ho už miestne zložky strážcov zákona zatkli, čo vyústilo iba do ďalších urážok, nadávok a rasistických poznámok. Tie dosiahli svoj vrchol na policajnej stanici.

Podľa najnovších správ sa celý prípad uzavrel tým, že LaBeouf prijal dohodu o vine a treste. V nej sa píše, že musí absolvovať kurz sebaovládania, odvykačku, zaplatiť pokutu, absolvovať probačné práce a v neposlednom rade, ospravedlniť sa policajtom, ktorým tak odvážne nadával. V liste si však už samotný herec sype popol na hlavu a hovorí o tom, „že vďaka svojim závislostiam narazil na úplne dno a vybil si to práve na autoritách, za čo sa im hlboko ospravedlňuje". Toto samozrejme nebol prvý prípad jeho vyčíňania, no my úprimne dúfame, že bol posledný. Shia je totiž veľmi talentovaný a kariéru má stále pred sebou. Čo myslíte? Poučí sa už konečne?

Domov
Zdieľať
Diskusia