Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 19:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Britskú milionárku našli po mesiacoch na ulici v Miláne. Žila ako bezdomovkyňa po strate pamäte pri prepade

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ariane si udrela hlavu a stratila pamäť.

Britská milionárka Ariane Lak, ktorá o sebe tvrdila, že je princeznou z perzskej kráľovskej rodiny Kadžárovcov, sa ešte minulý rok stratila v uliciach talianskeho Milána. 50-ročná Ariane sa narodila v Iráne, ale emigrovala do Spojeného kráľovstva a až do minulého roku šéfovala produkčnej spoločnosti. Minulý január však vycestovala do Milána, kde sa ubytovala v jednom z hotelov a neskôr už o nej jej rodina nedostala žiadne správy. Ariane sa doslova stratila a zúfalí príbuzní skúšali rôzne spôsoby, ako sa k nej dopracovať, lenže žiadny z nich nefungoval. Šťastie sa na nich usmialo až po tom, čo si najali súkromného detektíva a vyslali ho do Milána, kde sa ľudí vypytoval, či Ariane náhodou nevideli a vďaka fotke ju spoznalo niekoľko bezdomovcov.


Milionárku napokon detektív našiel na námestí neďaleko milánskej katedrály, kde sa zohrievala pomocou teplého vzduchu prúdiaceho z podzemia a aj keď bola značne zmätená, reagovala na svoje meno. Žena zo seba dostala, že ju už dávno niekto prepadol, okradol a ona si pri čine udrela hlavu a zrejme stratila pamäť. Ariane dokonca údajne trpí aj schizofréniou, takže po násilnom okradnutí a panike už nebolo také zložité stratiť hlavu a zostať na ulici. Svojej sestre, ktorá priletela do Milána, aby sa o ňu postarala, povedala aj to, že sa jej ľudia v Miláne snažili pomôcť, ale ona ich odmietala a hľadala potravu v kontajneroch a pred reštauráciami. Jej rodina potvrdila, že Ariane je v bezpečí a po testoch budú vedieť viac aj o jej zdravotnom stave, a tak sa milionárka konečne dostane z ulíc späť ku svojej rodine.


Domov
Zdieľať
Diskusia