Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 19:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Drsňák Jackie Chan sa ocitá v thrilleri The Foreigner v nemilosrdnom súboji s Pierceom Brosnanom, ktorý má informácie o vrahoch jeho dcéry

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj nový trailer potvrdzuje, že by nás snáď malo čakať solídne akčné remeslo.

Londýnsky biznismen Quan (Jackie Chan) stratil dcéru počas teroristického útoku a odvtedy neúnavne pátra po identite vrahov. Zakrátko sa však dostáva do konfliktu s britskou vládou reprezentovanou Liamom Hennessym (Pierce Brosnan). Práve Liamova minulosť však môže s konečnou platnosťou viesť k identite teroristov a Quan sa rozhodne nechystá vzdať.

The Foreigner vychádza z románu Stephena Leathera The Chinaman a spomínaným hercom podajú pomocnú ruku aj Michael McElhatton, Charlie Murphy, Orla Brady, Katie Leung, Rufus Jones či Stephen Hogan. Režíruje osvedčený Martin Campbell (Casino Royale) a aj podľa najnovšieho traileru nás čaká poriadne drsná a temná thrillerová práca. Jackie Chan konečne prestane šaškovať a ukáže, prečo je aj vo svojich 63 rokoch totálny frajer. Do amerických kín vtrhne The Foreigner 13. októbra (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia