Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
11. septembra 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Mladá vegánka dokazuje, že aj zdravé jedlo vie byť chutné. Príspevky na jej Instagrame sú toho dôkazom

Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Šaláty však u nej nehľadaj!

Iba 16-ročnú vegánku Jose sleduje na jej Instagrame viac ako 471 tisíc ľudí. Tvrdí, že život je príliš krátky na to, aby sme jedli nudné jedlo a svojimi príspevkami to jednoznačne dokazuje. Zdravé a esteticky perfektne vyzerajúce pochúťky vzbudujú u jej fanúšikov chuť lajknúť jej každú jednu fotografiu. Aj napriek tomu, že Jose je vegánkou, šaláty u nej nehľadajte. Chce poukázať hlavne na to, že zdravá strava sa dá vyskladať aj z nekonečnej škály úžasných potravín. Farebné pastelové smoothie, raw koláče dochutené ľadovým ovocím, či ovocné nanuky preliate čokoládou očarili aj nás a určite si zaslúžia aj tvoju pozornosť. Ak si aj ty milovníčka krásneho a zdravého jedla, tento profil ti naozaj odporúčame.

Domov
Zdieľať
Diskusia