Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 1:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

MMA bojovník prvýkrát vyskúšal marihuanu rovno so Snoop Doggom. Tvrdý muž mal s jej fajčením menšie problémy

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Cameron nikdy predtým neužil žiadnu drogu.

Cameron Else nie je meno, ktoré by si hneď po spomenutí každý spojil s konkrétnou tvárou. Cameron je bojovník MMA z nižších súťaží pod UFC, tvrdo trénuje a snaží sa dostať na najvyššiu úroveň, kam nedávno odprevadil svojho kamaráta Jobyho Sancheza. Joby dostal príležitosť zabojovať na podujatí, ktorého víťazi majú šancu získať profesionálny kontrakt od UFC a Cameron na podujatí nemohol chýbať po boku svojho priateľa, aby mu vo všetkých ohľadoch spríjemnil cestu za slávou.

Joby nakoniec svoj súboj vyhral a kontrakt získal, čo sa podarilo ešte jednému bojovníkovi, a vďaka tomu dostali pozvanie od Snoop Dogga do zákulisia, kde sa Cameron dostal do ťažkej situácie. Ako napísal na svojom Instagrame, dovtedy nikdy nezobral žiadnu drogu, ale keď stál priamo pred Snoop Doggom, ktorý je prakticky personifikovanou marihuanou, poddal sa tlaku a vyskúšal si ju zafajčiť po prvýkrát v živote. Nešlo mu to úplne podľa plánov, pretože sa po chvíli rozkašľal, ale Snoop sa na jeho pokusoch parádne zabával a celú partiu bojovníkov potom pozval aj na svoj koncert, takže si Cameron svoju prvú skúsenosť s drogami vynahradil aspoň hudbou.

Odporúčané
Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o trestoch za marihuanu. Väčšina chce, aby ich nová vláda zmiernila 27. septembra 2023, 18:05


Domov
Zdieľať
Diskusia