Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2017, 12:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jaromír Jágr si podľa všetkého zahrá ešte minimálne jednu sezónu v NHL. Má už síce 45 rokov, no pre najlepšiu ligu sveta je stále kapacitou

ŠPORT JAROMÍR JÁGR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jarda by mal čoskoro podpísať zmluvu s klubom New Jersey, kde naposledy pôsobil pred dvoma rokmi.

Česká hokejová legenda žije momentálne v neistote, keďže po viac ako dvadsiatich rokoch v NHL mu hrozí, že by nemusel dostať kontrakt a poslednou nádejou by pre neho boli európske klziská. Aj keď má už 45 rokov, na ľade vždy pôsobí ako plnohodnotná opora tímu a v porovnaní s mladšími kolegami často vyčnieva vo všetkých disciplínach. A tým máme na mysli aj rýchlosť. Túto skutočnosť si samozrejme najprestížnejšia liga sveta stále uvedomuje, no v jeho veku je predsa len podstatne väčšia pravdepodobnosť zranenia, čo by mohlo byť pre jeho budúce pôsobisko problémom. Či už v základnej časti alebo aj play-off.

Všetko však nasvedčuje tomu, že Jardu v NHL ešte minimálne počas budúcej sezóny uvidíme. Vážne rokovania prebiehajú s tímom New Jersey, kam by sa vrátil po dvoch rokoch. Podľa Canadian Sportsnet už Devils prejavili záujem a problém by nemal byť ani s platovým stropom, kde majú červení ešte stále dostatok priestoru. Jágr by mal vyplniť miesto po Travisovi Zajacovi a stať sa jedným z ofenzívnych ťahúňov. Mladý Travis bude kvôli zraneniu väčšinu základnej časti mimo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia