Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 16:25
Čas čítania 0:00
refresher team

5 miest, kde si vás láska nájde

REFRESHER
Uložiť Uložené

Túžite po láske, ale neviete, kde ju nájsť? Prinášame vám miesta, kde si vás sama nájde.

Párty je klasika 

Párty u kamoša je zaručený spôsob, ako sa zoznámiť. Stačí jeden spoločný známy, ktorý vás predstaví, a plodný rozhovor sa môže začať. Medzi priateľmi sa budete cítiť uvoľnene a kontakt na váš nový objav si viete poľahky zohnať aj dodatočne.

Dohadzovačka dokáže divy

Kto by nepoznal dohadzovačky. Dobré duše, ktoré majú najväčšiu radosť, keď láska kvitne.

Čo tak vyskúšať špeciálnu letnú dohadzovačku? Vďaka nej teraz okrem lásky môžete vyhrať aj dovolenku v Chorvátsku. No neoplatí zaľúbiť sa? Choď na www.letnadohadzovacka.sk a zaži horúce letné dobrodružstvo s tajomnou láskou!

Najromantickejšie príbehy sa ukrývajú v kníhkupectvách

Pre introvertov neexistuje lepšie miesto. To, že narazíte na podobného milovníka príbehov, je isté. „Oplatí sa tú knihu prečítať?“ je otázka, ktorá dokáže začať písať najromantickejší príbeh života.

Smiem prosiť?

Posmelený alkoholom vyraziť na parket a predviesť pár odpozeraných pohybov z tanečných klipov dokáže kadekto. Chodiť na kurz tanca však chce dúšok odvahy. Pritom neexistuje lepšie miesto na spoznanie nových lások. A nájdete ich tam, bez debaty, mraky.

 

Jazykovka je ideálna na rozhovory

S opačným pohlavím sa počas lekcií doslova budete musieť baviť. Lektor vám poslúži ako dokonalý moderátor. Nevzdajte to po prvých lekciách a z kurzu si odnesiete okrem nového jazyka aj novú známosť.

Vyberte si svoje miesto, urobte prvý krok a dajte sa prekvapiť. Či to už bude na celý život, alebo len krátky románik, je len na vás.

Domov
Zdieľať
Diskusia