Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2017, 10:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gleb a Dymer sa výborne dopĺňajú na novinke Felicia z pripravovaného albumu pod F*CK THEM

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Možno mierne netradičné, no o to viac vydarené kombo je poslednou zverejnenou ukážkou pred vydaním Glebovho albumu.

Chalani z FCK THEM sa v poslednej dobe o slovo hlásia v pomerne pravidelných intervaloch a už zaznamenali aj nejaké tie úspechy v zahraničí, no stále ich vnímame primárne ako slovenský projekt, pod ktorým vydá album ešte viacero zaujímavých mien. Okrem košických Haha Crew sa môžeme tešiť aj na Glebov nový album so zatiaľ neznámym dátumom vydania, no všetko nasvedčuje tomu, že je to otázka niekoľkých týždňov. Teraz nám totiž Gleb predstavuje poslednú plnohodnotnu ukážku s názvom Felicia, a to hneď aj so sprievodným vizuálom, o ktoré sa postaral Gavenda. Na skladbe nájdeme aj Dymera Surovca z Galaxia Y a hudobnú produkciu doplnil Komander.
 
Spoločne s týmto singlom vypúšťa FCK THEM tiež prvé informácie o blížiacej sa open air akcii, ktorá sa uskutoční k príležitosti vydania Glebovho albumu. Tá sa bude konať na legendárnom ružinovskom mieste a to v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere. Akcia sa bude konať pod záštitou mestkej časti Ružinov a všetci fans budú mať vstup zadarmo. Akcia bude mať zaujímavý program, ktorý nebude pozostávať len z členov FCK THEM, no všetky informácie budú postupne odhalené na oficiálnej udalosti. 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia