Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2017, 17:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ: Z úspechu mi na určitú dobu zaj*balo a chcel som sa iba baviť (Rozhovor)

REFRESHER SEPAR
Uložiť Uložené

Tentokrát sme s ponukou na rozhovor išli za Separom, ktorý stihol pred začiatkom festivalovej sezóny vydať tretí sólový album s názvom Pancier.

Tesne pred začiatkom festivalovej sezóny vydal Separ tretí sólový album s názvom Pancier. Jeho tvorba od prvotnej myšlienky až po spustenie predpredaja trvala len približne tri mesiace, čo určite ocenili všetci fanúšikovia, ktorí vlastne ani nemali čas sa naň poriadne pripraviť. Vo výsledku však všetci dostali plnohodnotné sólo so 17 skladbami, kde sa krátky čas tvorby prejavil pozitívne. Koniec koncov, Pancier sa teší úspechu nielen v predajoch, ale aj v samotnej odozve Separovej Army, čo je pravdepodobne to najdôležitejšie.

Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli Separa osloviť s ponukou na rozhovor. Stretnutie prebehlo približne pred týždňom v priestoroch bratislavského obchodu Flace na Obchodnej pri poháriku Pirátovho obľúbeného alkoholu. Na poste moderátora sa už tradične objavuje Adel a v približne polhodinovom dialógu sa dozvieš podrobnosti o jednotlivých skladbách, no venovali sme sa aj aktuálnym témam a dlhému obdobiu pred vydaním albumu Pancier. Pohodlne sa usaď a vychutnaj si rozhovor z objektívu Badka. A áno, sľubujeme, že nabudúce už rapera vymeníme za inú atraktívnu osobnosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia