Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2017, 12:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Akciou nabitý, humorný a plný mágie! Taký je plnohodnotný trailer na policajný sci-fi thriller Bright s Willom Smithom a Joelom Edgertonom

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Shouldn't we wait for the cavalry? We are the cavalry.

Nebudeme dlho chodiť okolo horúcej kaše a povieme si na rovinu, že sa nám nová upútavka skutočne páčila. Žánrovo vyzerá byť Bright mimoriadne pestrý, herecky lákavý, plný akcie a zdá sa, že nás vo filme bude čakať aj nejedna komická scéna. Režisér snímky, David Ayer, ktorý má za sebou i réžiu rozporuplne prijatého Suicide Squad (my ho ale hodnotíme ako mierne nadpriemernú záležitosť), by sa po poučení z predošlých chýb mohol postarať o slušnú porciu R-kovej zábavy. 

Čaká nás fantasy skĺbené s realitou, v ktorej uvidíme elfov, víly či orkov a v strede diania budeme sledovať príbeh dvoch policajtov, človeka (Will Smith) a orka (Joel Edgerton). Okrem nich ale vo filme počítame aj s Noomi Rapace, Lucy Fry či Édgarom Ramírezom. Premiéra je naplánovaná na december (prosinec) 2017. Pre viac informácií kliknite na nasledujúci odkaz. Aké sú vaše očakávania? A čo vravíte na trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia