Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2017, 17:18
Čas čítania 0:00
Marek R.

Aj iPhonom zhotovíte parádne fotografie. Tieto zábery boli vybrané ako najlepšie v jubilejnom desiatom ročníku známej súťaže

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

iPhone Photography Awards zverejnili tie najlepšie kúsky pre rok 2017.

Technológie v smartfónoch každým jedným rokom napredujú, a to sa odráža aj na čoraz kvalitnejších foto záberoch, ktoré s nimi dokážu ich používatelia vyhotoviť. Ak si dnes niekto zaobstará niektorý z novších high-end modelov, medzi ktoré patria aj iPhony od Apple, tak má stále poruke špičkový a zároveň kompaktný fotoaparát, takže má zároveň aj väčšiu pravdepodobnosť, že mu neujde takmer žiadna vzácna momentka.

Aj preto existuje súťaž iPhone Photography Awards, ktorej sa môže zúčastniť každý majiteľ tohto smartfónu. Stačí, že má fotku, ktorou sa chce pochváliť a môže skúsiť šťastie. Tento rok sa konal už jubilejný desiaty ročník a celkovým víťazom sa stal Sebastiano Tomado s fotografiou zhotovenou iPhonom 6s. Aj ďalšie zábery však stoja za to a ak si ich chcete vychutnať v lepšej kvalite, klikajte na oficiálnu stránku súťaže.

Winners of the 2017 iPhone Photography Awards

Domov
Zdieľať
Diskusia