Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2017, 13:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

NASA zareagovala na vyhlásenia od hackerskej skupiny Anonymous. Žiadne ohlásenie mimozemského života sa v blízkej budúcnosti nechystá

ZAUJÍMAVOSTI ANONYMOUS NASA
Uložiť Uložené

Hackerská skupina dostala odpoveď priamo od NASA.

Informácie o tom, že NASA chystá v najbližších týždňoch ohlásenie existencie mimozemského života, sa pred pár dňami prehnalo všetkými médiami. Správy vo videu vypustila hackerská skupina Anonymous a ako zdroj informácií uviedla pracovníka NASA Thomasa Zurbuchena. Práve Zurbuchen sa mal odvážne vyjadrovať na tému mimozemšťanov, avšak on samotný sa rozhodol uviesť veci na pravú mieru a skupine Anonymous nepriamo adresoval svoj odkaz na sociálnej sieti Twitter. Zurbuchen napísal, že aj napriek niektorým správam v súčasnosti neexistuje žiadne blížiace sa oznámenie od NASA týkajúce sa mimozemského života.


Vo svojom ďalšom odkaze sa zamyslel nad otázkou, či sme vo vesmíre skutočne sami. Aj keď to NASA zatiaľ nevie potvrdiť či vyvrátiť, jej existujúce aj budúce misie sa budú snažiť zistiť odpoveď na otázku o tom, či raz budeme môcť analyzovať živé organizmy niekde ďaleko vo vesmíre. Nevedno teda, odkiaľ zobrala skupina Anonymous istotu o tom, čo sa NASA chystá urobiť, ale ak sa nakoniec vyjadril samotný človek, od ktorého mali informácie pochádzať, potom zrejme môžeme na najbližšie obdobie túto fundamentálnu otázku uzavrieť a nechať odborníkov pracovať.  

Odporúčané
Iónový pohon už nie je iba pre vesmírne lode. Dron bez vrtúľ sa udržal vo vzduchu 4,5 minúty Iónový pohon už nie je iba pre vesmírne lode. Dron bez vrtúľ sa udržal vo vzduchu 4,5 minúty 2. októbra 2022, 13:30


Domov
Zdieľať
Diskusia