Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2017, 20:37
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Dovolenkujúcich turistov prekvapil dvojmetrový žralok. Chvíľu sa vyhrieval len pár metrov od pláže, nakoniec ho chytila pobrežná hliadka

ZAUJÍMAVOSTI ŽRALOK
Uložiť Uložené

Žralok modrý navštívil pláž Illetes.

Na španielskom ostrove Malorka, v obľúbenej turistickej destinácii, zažili ľudia poriadne stresovú situáciu. Na pláži Illetes vystrašil dovolenkujúcich dva metre dlhý žralok modrý, informoval portál tvnoviny.sk. Ten však vôbec nebol agresívny a nikto netuší, ako sa na pláž vlastne dostal. Panika nastala, až keď si ho niekto po prvýkrát všimol. Žralok modrý sa nachádzal len niekoľko metrov od brehu, kde sa na plytčinu pravdepodobne prišiel vyhrievať. Potom sa však pokojne vrátil späť do vĺn, za tú dobu však všetci turisti z pláže vydesene utiekli.


Španielske úrady však niekoľko pláží okamžite uzavreli a turisti na miesto zavolali aj pobrežnú hliadku. Spolu so zamestnancami miestneho akvária sa vydali na more žraloka chytať. Lov bol úspešný a žraloka utratili, a to aj napriek tomu, že nikomu neublížil. Nakoniec vysvitlo, že žralok bol mimoriadne dezorientovaný a navyše bol vážne zranený na hlave, pričom smrť bola už za rohom.


Domov
Zdieľať
Diskusia