Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2017, 17:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Šumivé víno za 9 eur z LIDLu vyhralo ocenenie ako jedno z najlepších na svete. Dostalo sa aj medzi prémiovejšie šampanské s oveľa vyššou cenou

ZAUJÍMAVOSTI VÍNO
Uložiť Uložené

Skutočná kvalita za dobré peniaze?

V obchodnom reťazci LIDL sa aj na Slovensku dajú kúpiť zaujímavé produkty, ktoré by si v iných prevádzkach nenašiel, ale Briti sa najnovšie môžu vytešovať z toho, že LIDL predáva jedno z najlepších šumivých vín na svete za smiešne peniaze. Šampanské s názvom Crémant de Bourgogne Blanc NV získalo na medzinarodnej súťaži International Wine & Spirits Competition ocenenie „Silver Outstanding“, čo ho radí medzi najlepšie šumivé vína na celom svete. Zaujímavé šampanské opísané ako suché s výraznou chuťou dokázalo uspieť aj v silnej konkurencii, pretože ocenenie spolu s ďalšími takmer 40 vínami, a nachádzali sa medzi nimi aj vystavné kúsky ako Veuve Clicquot z roku 2008, ktoré by si kúpil za viac než 50 eur.

Britský LIDL bol z ocenenia pochopiteľne nadšený a na verejnosť sa dostali informácie o tom, že mesačne svojim zákazníkom predá až 10-tisíc fliaš tohto konkrétneho šampanského, aj keď nejde o žiadnu dlhodobú a tradičnú značku. V slovenskej verzii by si ho na pultoch v súčasnosti nanešťastie nenašiel, ale po výraznom úspechu sa možno dostane aj do ďalších krajín, pretože vychutnať si jedno z najlepších šumivých vín za 9 eur, to je ponuka, ktorá sa tak ľahko neodmieta.

Odporúčané
Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej Martin Hanúsek: Víno bez siričitanov neexistuje, každý vinár sa ich snaží vo víne mať čo najmenej 28. marca 2024, 8:45


Domov
Zdieľať
Diskusia