Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2017, 13:17
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Aplikácia, ktorá ti pomôže vybrať najlepšiu fotografiu. Vďaka algoritmu dokáže ľuďom uľahčiť rozhodovanie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keď nepomôže kamarát či kamarátka, je tu umelá inteligencia.

Večná dilema každého používateľa sociálnych sietí. Či už ide o starý známy Facebook, fotkami nabitý Instagram alebo ďalšie platformy, ľudia radi zdieľajú so svojimi priateľmi desiatky fotografií. Keď už ale niečo vešiame na internet, ľahko sa stane, že k našim príspevkom si nájdu cestu nielen cudzí ľudia, ale možno aj práve naši budúci zamestnávatelia. Určite ste už veľakrát postrehli rôzne kampane poukazujúce na nebezpečenstvá zverejňovania najrôznejších údajov na sociálnych sieťach, aby sme raz na to nedoplatili. Zamerajme sa ale konkrétne na fotografie a obrázky. Každý profil sa najlepšie obohacuje práve nimi, a preto je dôležité dbať na ich správny výber, kvalitu a ďalšie faktory.

Fotíme často a radi, no nie vždy dobre. Poznáte to, idete kdesi do klubu alebo do prírody a vrátite sa s mobilom plným rovnakých či nie najlepšie vyhotovených fotiek. Keď sa človek nevie z tejto šlamastiky dostať a najradšej by chcel poradiť. Je tu riešenie. Ide konkrétne o aplikáciu s názvom EyeEm združujúcu veľkú komunitu ľudí, ktorých baví fotografovanie. Primárnym cieľom je každopádne predávanie fotografií, a preto užívatelia potrebujú každú radu. Vývojári preto prichystali pre nich nástroj, ktorý im označí záber s najväčšou šancou na predaj. 

Nezabúdajú ani na používateľov iPhone

Domov
Zdieľať
Diskusia