Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 22:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dale si myslel, že uviazol, ale v skutočnosti sa obrovský žralok belasý len kŕmil zopár metrov od neho. So zvieraťom si tak urobil aspoň selfie

ZAUJÍMAVOSTI ŽRALOK
Uložiť Uložené

Nezabudnuteľný zážitok chlapíka z Mexika.

Žralok belasý patrí medzi zvieratá s najvyšším počtom smrteľných útokov na ľudí, ale ani to nezastavilo odvážneho chlapíka menom Dale Pearson pred tým, aby vošiel do mora a prišiel ku zvieraťu len na pár metrov. Dale pritom chcel zvieraťu pôvodne pomôcť, pretože si myslel, že sa žralok dostal do plytkej vody nechtiac a uviazol v rybárskej sieti, lenže keď sa k nemu začal približovať, zazrel na jeho chrbte mohutnú ranu pochádzajúcu z lodnej vrtule a zistil, že žralok sa na plytčine nezasekol, ale prišiel sa len nakŕmiť miestnymi rajami. V jednej chvíli Dale obrátil kameru na pobrežie a vyhlásil, že sa práve pozerá na svoj dom, čiže obrovský žralok belasý sa pokojne kŕmil len zopár stoviek metrov od jeho predného vchodu a skutočne to bol nezabudnuteľný zážitok, aj keď odborníci upozorňujú, že na takú krátku vzdialenosť by sa neskúsení ľudia nemali ku žralokom približovať. Aj keď žralok od Dalea pomoc nepotreboval, celý záznam sa na internete okamžite stal hitom a ľudia sa svorne zhodujú, že keby boli na chlapíkovom mieste, utekali by kade ľahšie a nieto sa ešte prišli na zviera pozrieť zo vzdialenosti zopár metrov.   

Domov
Zdieľať
Diskusia