Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2017, 22:57
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Podporovatelia teórie o plochej Zemi najnovšie elektrizujú zemiaky. Snažia sa tak dokázať, že Mesiac nie je tým, za čo ho vedci vydávajú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Naša Zem si kvôli ľuďom musí vytrpieť množstvo hrozivých názorov.

Odkedy sa Ema Drobná v televízii priznala, že je podľa nej naša Zem plochá, aj na Slovensku sa tejto téme médiá konečne začali venovať. Podporovatelia teórie o plochej Zemi možno očakávali, že sa konečne dozvedia dlho zamlčiavanú pravdu, ale v skutočnosti si z nich všetci len uťahujú. Ďalším zaujímavým trendom v komunite o plochej Zemi je spochybňovanie faktu, že náš Mesiac svoje krátery na povrchu získal kvôli stretom s rôznymi vesmírnymi telesami. Trend tvrdí, že Mesiac sa so žiadnymi asteroidmi nedostal do kolízie, ale jednoducho v minulosti narazil do kupoly, ktorá ochraňuje našu plochú Zem a keďže touto kupolou údajne prechádza elektrická energia, Mesiac dostal poriadny šok, zostal zelektrizovaný a kvôli tejto reakcii sa na jeho povrchu vytvorili spomínané krátery.

Ak podľa teba táto teória o Mesiaci znie mimoriadne nepravdepodobne, potom dovoľ, aby sme ti predstavili spôsob, akým sa to podporovatelia teórie o plochej Zemi snažia dokázať. Ak totiž zoberieš obyčajný zemiak a zelektrizuješ ho, na jeho povrchu sa okamžite vytvoria krátery podobné tým na Mesiaci, čo je nevyvrátiteľný a nespochybniteľný dôkaz o tom, že nám autority klamú a náš Mesiac je len falošnou bábkou na oblohe. Samozrejme, len si z toho uťahujeme, ale ak by si začínal mať skutočné pochybnosti, potom si radšej prečítaj tento článok o tom, prečo Zem jednoducho plochá nie je.


Domov
Zdieľať
Diskusia