Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 17:40
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Úspešná právnička, ktorá sa v noci premieňa na divokú tanečníčku. Pražský príbeh spojený s rekonštrukciou bytu nepatrí medzi tie najbežnejšie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neobyčajná právnička priamo zo srdca českého hlavného mesta.

Na pražskej Letnej sa by človek narazil na rozmanité nehnuteľnosti. Väčšie či menšie, staršie či novšie, každá z nich v sebe ukrýva osobitý príbeh toho, kto v nej v minulosti býval alebo ešte stále býva, ale jedným z najzaujímavejších príbehov je definitívne ten, ktorý zaznamenali fotografi Jakub Skokan a Martin Tůma zo agentúry BoysPlayNice. S návrhom od spoločnosti COLL COLL a šikovnými rukami staviteľa Ladislava Voldána sa začala rekonštrukcia bytu, ktorý vlastní pozoruhodná žena. Cez deň by si ju mohol stretávať v uliciach Prahy ako úspešnú právničku, kde musí vystupovať vždy profesionálne a formálne, lenže v noci sa premieňa na iného človeka.

Z bytu právničky je výhľad na takmer celú Prahu a nevadí ani to, že má len jedno okno. Na druhej strane, jej sa interiér bytu už po krátkom čase prestal páčiť a keďže sa v noci premieňa z právničky na tanečníčku, požadovala od architektov len splnenie dvoch základných podmienok. Chcela priamo v byte tanečnú tyč a miesto na odkladanie topánok s dlhočíznymi opätkami, čo sa všetko podarilo splniť. Napokon jej ešte napadlo, že by v strede bytu chcela mať aj klasickú vaňu na nožičkách, a tak sa návrhári s chuťou pustili aj do tejto úlohy. Nezvyčajný príbeh aj s prestavbou preto skončili úspešne a my by sme na koniec radi doplnili, že na fotografiách samozrejme nie je samotná právnička a tanečníčka v jednom, ale špeciálne vybraná modelka Bonnie Santanico zo zoskupenia HELLZ Bitchez.

Domov
Zdieľať
Diskusia