Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2017, 1:56
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ejakulát, krv, pervitínové striekačky či kolónie švábov. Chlapíci objavujú najotrasnejšie hotelové izby a často im treba skutočne silný žalúdok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Návšteva hotela môže byť občas hororovou záležitosťou a Dan Bell to vo svojej relácii skvelo dokazuje.

Hotelové izby vedia byť skutočne nechutné, ak sa o nich majitelia nestarajú a netrápi ich to, či svojich návštevníkov náhodou nenakazia nejakou chorobou alebo im nepripravia menšie prekvapenie v podobe švábov. Partia chlapíkov pod vedením tvorcu Dana Bella pred pár mesiacmi rozbehla projekt Another Dirty Room a na YouTube postupne získavajú zaslúženú popularitu, pretože ich skúsenosti z tých najhorších hotelových a motelových izieb po Spojených štátoch amerických vyzerajú, akoby sa premiestnili do hororu. Dosiaľ sa im podarilo natočiť už 11 epizód a vieme si predstaviť, koľko problémov im už museli narobiť samotní majitelia hotelov, ktorí určite nechcú, aby sa na internete objavil skutočný stav toho, čo ponúkajú. Stačí si len zapnúť jedno z videí a okamžite narazíš na nechutnosti ako zaschnutý ejakulát priamo na tvojej posteľnej prikrývke, pričom by sme ti neradili ani dvíhať matrac, pretože to, čo sa skrýva pod ním, to nie je pre slabšie povahy.

Viac epizód nájdeš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia