Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2017, 20:36
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Katy Perry vyzvala v novom Carpool Karaoke Taylor Swift, aby ukončila ich vzájomný konflikt. James Corden si ešte aj dobre zaspieval

ZAUJÍMAVOSTI KATY PERRY
Uložiť Uložené

Zaujímavý pohľad na to, čo má Katy Perry nové.

Populárny moderátor James Corden si do svojho tradičného segmentu Carpool Karaoke tentoraz zavolal speváčku Katy Perry, ktorá momentálne aktívne propaguje svoje prichádzajúci album Witness a jej fanúšikovia sa z videa mohli dozvedieť množstvo zaujímavých informácií. Katy si s Jamesom nielenže strihla niekoľko najväčších hitov, ale načala dokonca aj tému konfliktu medzi ňou a Taylor Swift, o ktorom doteraz na verejnosti žiadna z nich veľmi rozprávať nechcela.

Konflikt vznikol ešte v rokoch 2013 a 2014 a mal sa týkať tanečníkov na koncertoch oboch speváčok. Katy mala na svojom turné California Dreams trojicu tanečníkov, ktorí sa potom pridali ku tanečníkom na turné Taylor Swift a Katy si ich znenazdajky vyžiadala späť na svoje ďalšie turné Prismatic, čo Taylor značne rozhnevalo, aj keď jeden z tanečníkov sa vyjadril, že aj tak u Taylor nedostávali až toľko priestoru a celkom sa nudili. Katy mala na svojej tour Katy vyhlásila, že ona žiadny konflikt s Taylor mať netúžila a pokúsila sa ho urovnať, lenže Taylor o nej rovno napísala skladbu Bad Blood, a tak si povedala, že každá akcia vyžaduje reakciu a v nenápadnej prestrelke pokračovala. Katy vyzvala Taylor, aby konflikt ukončila, pretože stála aj za jeho začiatkom a James sa len spokojne usmieval.

Domov
Zdieľať
Diskusia