Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2017, 10:07
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zabudni na bahamské prasiatka, teraz sa môžeš okúpať s plameniakmi! V karibskej oblasti si turisti našli novú dovolenkovú atrakciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zvieratá milujúce pláž súkromného hotela.

Turisti sa na Bahamy nevyberali len kvôli tomu, že je toto karibské súostrovie považované za jeden z rajov na Zemi, ale aj kvôli neveľkým prasiatkam. Pred pár mesiacmi sme ťa informovali o tom, že bahamské prasiatka, s ktorými si turisti mohli zaplávať, niekto alebo niečo otrávilo a viaceré z nich zahynuli, avšak ich miesto postupne začínajú preberať ďalšie zvieratá a ešte aj z podobnej karibskej oblasti. Ľudia predpovedajú, že najnovším letným hitom sa stane plávanie s plameniakmi na maličkom ostrove pri Arube, ktorý v podstate vlastní miestni luxusný hotelový rezort, ale zvedaví návštevníci sa tam už dostávajú aj bez toho, aby v hoteli bývali.

Plameniaky si tam užívajú príjemnú vodu aj pláž a turisti majú šancu dotknúť sa ich a zaplávať si s nimi vo vodách Karibského mora, avšak na internete sa už objavili aj hlasy hovoriace o tom, že tamojšie plameniaky v skutočnosti na ostrove zostávajú po celý rok len preto, že nemôžu odletieť. Nepotvrdené informácie mali naznačovať, že plameniaky, ktoré inak migrujú a na jednom mieste nezostávajú po celý rok, majú poodstrihávané časti krídel, a tak nemôžu odletieť a musia na ostrovčeku stráviť prakticky celý svoj život. My len dúfame, že to nie je pravda a plameniaky si jednoducho obľúbili ostrov aj ich nečakanú popularitu, pretože kúpanie v mori po boku plameniaka, to už je zážitok, o ktorom sa oplatí rozprávať.







Domov
Zdieľať
Diskusia