Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 19:38
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Fenomenálny Kazma opäť raz prekonal obrovský rekord československého internetu. Záujem o jeho šou v stredu dosiahol neuveriteľnú podobu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Užívatelia internetu boli skutočne netrpezliví.

V stredu o polnoci uzrela svetlo sveta jedna z najlepších a najprepracovanejších internetových šou, aké kedy Československo videlo. Kazma sa už pri predošlom dieli s Justinom Bieberom podieľal na tom, že na Seznam.cz v deň prieméry zaznamenali najväčští tok dát v jeho histórii, avšak tentoraz svoju dominanciu na Sezname posunul ešte o úroveň vyššie. Od stredy rána, keď šou odpremiérovala, ľudia netrpezlivo klikali na Stream, čo je portál patriaci pod Seznam, a preklikali sa až ku neuveriteľnému rekordu.

Fenomenálny Kazma opäť raz prekonal obrovský rekord československého internetu. Záujem o jeho šou v stredu dosiahol neuveriteľnú podobu
Zdroj: Nix.cz/Seznam

Najnavštevovanejší český portál vydal pred pár hodinami zaujímavý informáciu o tom, že Kazmova One man show v jednej chvíli predstavovala až polovicu všetkého, čo užívatelia na Sezname vyhľadávali a sledovali. Do štatistík sa to premietlo tak, že Kazma včera zabral až 65 percent dát celého portálu Seznam a ako sa píše na samotnom webe, najnavštevovanejší český portál každý deň navštívi niekoľko miliónov ľudí. One man show má v tejto chvíli, čiže ešte stále ani celé dva dni po odvysielaní, už bláznivých takmer 2,5-milióna zhliadnutí a nepochybne sa už stihla zaradiť medzi najväčšie fenomény československé internetu, aké sme tu kedy mali. Kazma sa dokonca na chvíľu dostal aj na druhú priečku spomedzi najvyhľadávanejších tvorcov na portáli ČSFD.cz a ak si myslíš, že Karel Ondrka alias čudák zo šou Prostřeno je na prvej priečke, potom hádaš správne.


Domov
Zdieľať
Diskusia