Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. mája 2017, 8:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kazma odhaľuje najväčší televízny škandál v Česku, ktorý celá krajina bez tušenia týždeň sledovala v relácii Prostřeno. A to všetko pre dobrú vec

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kazmova OMS od svojho vzniku zaznamenala už mnoho úspechov a zviditelnila Českú republiku pred celým svetom. Čo si tvorcovia pripravili tentokrát?

Kazmovu One Man Show už asi nie je potrebné nikomu bližšie predstavovať, keďže sa za pár dielov dokázala zviditeľniť na mape celého sveta. Tento projekt mal zatiaľ vždy svetové ambície, no tentokrát sa tvorcovia rozhodli trochu pribrzdiť a vystreliť si "len" z celej Českej republiky. A aj z veľkej časti Slovákov. Známa televízna šou Prostřeno funguje už niekoľko dlhých rokov na rovnakom princípe bizarnej reality show, ktorá si cielene vyberá ľudí s hendikepom alebo jednoducho dostatočne podivných jedincov a robí si z nich pred kamerami sradnu, resp. na nich naháňa sledovanosť, čo pochopiteľne nikto  so zdravým rozumom nepovažuje za správne.

A práve to je jednym z dvoch dôvodov, prečo sa Kazma do tohto obrovského pranku na televíziu vôbec pustil. Približne pol roka trvajúce prípravy vyvrcholili zopár týždňov dozadu, kedy bol týždeň s vopred dohodnutým hercom odvysielaný. Ten predstieral ojedinelú chorobu s názvom Tourettov syndróm a štáb jeho byt nadizajnoval tak, aby bol definíciou bizarnosti. Tým druhým dôvodom, prečo toto celé vzniklo je snaha zvýšiť povedomie o tejto chorobe, čo sa jednoznačne podarilo. Viac už prezdádzať nebudeme, vychutnajte si najnovší diel OMS, ktorý opäť posúva hranice.

Pre sledovanie najnovšej epizódy OMS klikni tu alebo na obrázok nižšie.

Kazma odhaľuje najväčší televízny škandál v Česku, ktorý celá krajina bez tušenia týždeň sledovala v relácii Prostřeno. A to všetko pre dobrú vec

Domov
Zdieľať
Diskusia