Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 11:11
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dokonalá dovolenka za to, že niekomu postrážiš psa či mačku? Cestovať po svete prakticky zadarmo môžeš aj ty

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stačí si len počkať na vysnívanú ponuku.

Vydať sa na lákavú dovolenku nemusí byť také jednoduché a to najmä pre ľudí, ktorým sa zíde každé euro. Aj napriek tomu existuje spôsob, ako neminúť až tak hriešne vela a zároveň si užiť najluxusnejšie nehnuteľnosti v lákavých destináciách výmenou za to, že sa niekomu postaráš o domáceho miláčika. Je to tak, ľudia skrátka radi cestujú po svete a ak majú psa či mačku a nemajú ich u koho nechať, potom to hry vstupuje portál Trusted Housesitters, vďaka ktorému máš aj ty šancu stať sa profesionálnym strážcom domácich miláčikov kdekoľvek po svete.

Za jednorazový poplatok 100 dolárov za rok, čo je skvelá cena výmenou za tieto služby, ťa Trusted Housesitters spoja s desiatkami majiteľov zvierat, ktorí by ťa radi privítali v ich dome. V praxi to vyzerá tak, že spočiatku musíš nazbierať niekoľko pozitívnych hodnotení, aby o teba mali ľudia záujem a mohli si byť istí, že si spoľahlivý a seriózny, a potom už len čakať, kedy sa na obzore objaví ponuka zo slnečnej prímorskej krajiny s krásnou záhradou a bazénom. Ak sa s majiteľmi dohodneš, potom ti zrejme okrem ubytovanie budú schopní zahrnúť do dohody aj jedlo, ktoré si pripravíš popri tom, ako budeš kŕmiť domácich miláčikov, a preto bude tvojím jediným väčším výdavkom len cestovné, čo sa už snáď dá prežiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia